>
THENIESHQIP
Thënie Satirike
thealtagthealtag
2023-11-09 15:52:31
Shqiptari asht si breshka; po u rrotullue njëherë, e ka të vështirë me u kthye mbarë.
thealtagthealtag
2022-12-11 08:52:06
Buke, fasule dhe turshi, rinine time ma kujton. Sot, te rejave i fryhet barku dhe si menu ka dale n'pension.
thealtagthealtag
2022-09-06 12:53:47
Mbaje veten për të vogël, nëse do t'bëhesh i madh, ndryshe mbetesh sa një gogël dhe e bën veten me hall!
thealtagthealtag
2022-04-12 17:26:12
Interesant, Darwinisti pretendon se ka prejardhjem prej majmuni, por ne rast se e quani majmun, ai ofendohet!!!
thealtagthealtag
2022-02-11 13:09:10
Do të doja të isha tavë guzhine, të piqja mendimin. Nuk doja të isha si goja, që ato që dëgjon, në prapanicë i shkarkon.
thealtagthealtag
2021-05-28 13:48:24
Gruaja eshte si puna e mushkes xanxare. Kur i ngul kembet ne vije, po s'i zbrite ta ferkosh, te le ne rruge, s'te çon ne shpi.
thealtagthealtag
2021-05-02 00:08:43
Ku knon pula e sunon gruja mos hin. Besa paskemi ngelur përjashta.
thealtagthealtag
2021-05-02 00:05:36
Çka huptë, mos u gjetët ma. Në treg, xhepat ruaj vet.
thealtagthealtag
2021-05-02 00:03:45
Shtrij kamtë sa të mrrinë jorgani se bleje një më të gjatë.
thealtagthealtag
2021-05-02 00:00:57
Kalit që ta falin mos ia kqyr dhamt. Veturës kqyrja vitin e prodhimit.
thealtagthealtag
2021-05-01 23:59:33
N'ma prefsh këmishën, prema si tanen. Materialin zgjidhma pak më të mirë.
thealtagthealtag
2021-04-17 13:50:03
Jeta e njeriut per analogji i pergjan gjethes se fikut, ne qershor piqet e forcohet, ne vjesht zvenitet e rrezohet, gjate dimrit rigjenerohet, ne pranver sythi nxjerr koken dhe zgjohet.
thealtagthealtag
2021-04-02 08:00:02
"1 Prilli nuk është një ditë e një natë, 365 ditë është bërë i gjatë". Nuk po të zgjatet hunda - Rren është.
thealtagthealtag
2021-02-08 14:34:41
Një nëne i duhen njëqind vjet për ta bërë djalin e saj burrë, kurse një gruaje tjetër njëzet minuta për ta bërë lolo.
thealtagthealtag
2021-02-08 14:34:41
Jo më kot një i urtë ka thënë se gjysmën e bukurisë së vet gratë ua detyrojnë rrobaqepësve.
thealtagthealtag
2021-02-08 14:34:41
Çdo njeri mund të gabojë, por vetëm budallai mund të ngulë këmbë në gabimin e vet.
thealtagthealtag
2021-02-08 14:34:41
Zhurma nuk tregon asgjë. Shpesh, një pulë që bën një vezë, kokoriset sikur po bën një asteroid.
thealtagthealtag
2021-02-08 14:34:41
Vera gjermane dallohet nga uthulla prej etiketës.
thealtagthealtag
2021-02-08 14:34:41
Urrejtja është kënaqësia më jetëgjatë. Njerëzit duan me ngut por urrejnë me nge.
thealtagthealtag
2021-02-08 14:34:41
Unë nuk mora pjesë në funeral, por dërgova një letër të këndshme ku thuhej se e miratova.
{{ page + 1 }}/{{ pages }}