>
THENIESHQIP
thealtagthealtag
2020-11-19 14:03:01
Takoje, nga unë bani t'fala
Thuaj gabimet ia fala
Thuaj se për ty kam qa
Tregoj se për ty po vuaj
Se po ikin ditë dhe muaj
thealtagthealtag
2020-07-08 16:56:18
Ti zemrën fale, fale
E lotin eja ndale
Veç ty të kam
E jotja jam
thealtagthealtag
2020-04-01 13:31:22
Loqka jem
Mos na len dileme
Qush dush, qysh dush
Mos na bon problem
thealtagthealtag
2020-01-06 08:14:16
Atë natë që m'le
Atë natë që u ndamë
Edhe sot për ty
Zemra m'qan
thealtagthealtag
2019-05-26 06:32:19
Ditët tona kur m'kujtohën
Si fletë zemra më shpalohet
Në gjumë t'rëndë dua të bi
Të jem me ty...
{{ page + 1 }}/{{ pages }}