>
THENIESHQIP
thealtagthealtag
2021-04-12 12:34:35
Ti, o fyell' i barinjve
Bukur po ting'llon
Nëpër bjeshkat e malsive
Që lavdin ndriçon.
thealtagthealtag
2021-02-10 06:47:36
Hyj dhe unë mes tyre
Shtoj një fjalë, një këngë
Është kjo këngë për jetën
Për ty Shqipëri
Për ty Shqipëri moj nanë
thealtagthealtag
2020-12-20 16:42:36
Lart në male sa të zbardh agimi
Du't'a shoh e t'a sodis kët'dhé
Si andrroi plot frymëzim Naimi
Du't'a shoh si zgjohet në hare
thealtagthealtag
2020-12-09 13:17:19
Më përqafo i dashur me pasion
Pushtomë ti me afshin djaloshar
thealtagthealtag
2020-12-06 13:37:38
Për ty Atdhe
më të bukurën këngë
Me fuqinë e kësaj zemre
do të këndoj
thealtagthealtag
2020-10-20 04:26:13
Eh i fortë po ngroh ky diell
edhe trimat nëpër mend mi sjell
thealtagthealtag
2020-07-02 06:48:41
Ëndërroja unë
e lumtur të jetoj
Si bilbili të këndoj
thealtagthealtag
2020-03-10 15:15:48
O moj e bukur Arbëri!
Shikojmë nga larg
Mendojmë për ty
O moj e bukur Shqipëri!
thealtagthealtag
2020-01-24 11:28:19
Ne një vals na bashkoi
Dhe na fali lumturinë
Tingujt sot i ndëgjoj
Dhe kujtoj prapë rininë
thealtagthealtag
2020-01-08 16:25:53
Eh, i fortë
po shndrit ai diell
dhe burimi këngës
lugjeve i përcjell
thealtagthealtag
2019-11-24 08:33:46
Më merr në krahët e tua
Si merr femijën nëna
Që ballin të ma puthi
Edhe dielli, edhe hëna
thealtagthealtag
2019-10-29 17:23:18
Nga ky zë i tokës sime
Flasin shekujt me gjëmime
Edhe krisma e shqiptarit
Rrjedh brez më brez
thealtagthealtag
2019-09-26 17:02:20
Sa kemi mall
S'ka deti valë
O moj e bukura
ARBËRI
thealtagthealtag
2019-02-23 08:31:02
Sot jam 20 vjet
Edhe jeta më thërret
Të qesh, të këndoj
Dhe gëzime t'ëndërroj
thealtagthealtag
2018-05-26 17:31:29
Por se prap edhe sot
Per cdo gje ti me del zot
E shikimi yt i dlire
Me jep force te jem mirre
thealtagthealtag
2018-05-09 09:58:33
Po ku ka si ti, o Shqipëria ime,
O fisnikja përmbi gur.
Rrjedh në këngë e ligjërime,
ballëlarta me flamur!
thealtagthealtag
2017-12-31 08:54:08
I duam ne njerzit t'i kemi gjithmon'prane;
shtepia e jone e bardhe, e bardhe.
I rritim femijet me drite e me djerse;
me dashurine per njerzit tane te mire...
thealtagthealtag
2017-11-09 21:19:06
dale ngadale po vjen behari,
dale ngadale po na vjen,
neper fusha rritet bari,
dale ngadale po na vjen behari.
{{ page + 1 }}/{{ pages }}