>
THENIESHQIP
thealtagthealtag
2020-02-16 15:22:20
A e din se
me kilometra
për ty nuk ndaloj
A e din se
deri sa fryma
për ty të më mbarojë
thealtagthealtag
2020-02-14 08:59:37
Je ajo
mëngjesi më i bukur i jetës
Ti je ajo
që e dua unë afër vetes
thealtagthealtag
2019-12-27 14:06:13
E kundërta ndodhi, ti ike larg
Ato ditë dimri të jetës sime
Gjithmonë gëzimet i ndanim bashkë
Përse më ike, më braktise?
thealtagthealtag
2019-07-07 05:41:07
Zemrën time
ty ta fal
Se për ty unë
kam shumë mall
thealtagthealtag
2019-05-30 06:53:45
Po du me t'tregu
Se më ka marr malli
Mu kthy me ty
T'gjitha ti fali
thealtagthealtag
2019-05-29 15:58:08
A e mban mend
kur më premtoje
Me sy mbyllur
ti më thoje
Sa ndjen për mu
thealtagthealtag
2019-05-12 17:31:52
Unë nuk kam faj
që akoma ndjej
çdo ditë aromën e saj
Afër e mbaj...
thealtagthealtag
2019-05-09 14:17:16
Ti si një engjëll
E zbukurove jetën tonë
Sa shumë të duam
Nuk munden fjalët ta tregojnë
thealtagthealtag
2019-03-26 09:35:30
Ti më mungon
Në çdo moment
Të pres dhe
Ti nuk vjen
Më çmend
thealtagthealtag
2019-03-25 16:36:15
Si oqean...
Ku pafundësia brigjet ndan
Si oqean...
Ku vala valës nuk i ngjan
Si oqean, mistere thellësia mban
Një zemër ne pa anë... si oqean
thealtagthealtag
2018-08-26 15:21:03
Kur pyes pse heshtja flet
më shumë se çdo fjalë
Çfarë dreqin je?
Në mendje çke?
thealtagthealtag
2018-08-01 15:53:37
Let me love,
Let me love,
Baby let me love,
Unë po du me t’pas
thealtagthealtag
2018-06-21 01:31:26
Ndaj rri si çdo natë,
kujtoj ditët që kaluam bashkë,
me mungojne...ti s'ke faj
thealtagthealtag
2018-05-21 05:38:21
Ti më fale gjysmën tënde,
Me sy mbyllur,të jetoj unë,
Ti je dritë në sytë e mi,
E ndajmë ritmin e kësaj bote,
Çdo sekond ta dedikoj ty,
Zëri yt është melodi.
{{ page + 1 }}/{{ pages }}