>
THENIESHQIP
thealtagthealtag
2021-04-12 12:34:35
Na jena, jena, jena
bo per njoni tjetrin
une syt i kam per ty
e ti, vec per mua mua
thealtagthealtag
2021-04-12 12:34:35
Je dashni e vetme...
s'ka te dyt si ne...
thealtagthealtag
2021-04-12 12:34:35
Me ty, me ty bëhet
më e bukur panorama
thealtagthealtag
2021-04-12 12:34:35
Jam me ty bebé
Kon e pate afër dje?
Nesër po aty me ke
Jam me ty bebé
thealtagthealtag
2021-04-12 12:34:35
Senet që ma s'shumti
i do në jetë
Vijn at'herë
kur nuk i pret
thealtagthealtag
2021-04-12 12:34:35
Kur do me zemër
Kur do me zemër
Nuk të bën
asgjë me faj
thealtagthealtag
2021-04-12 12:34:35
Sot si asnjeherë
dhe më shum te ndjej
thealtagthealtag
2021-04-12 12:34:35
Je suksesi
më i madh
Sa me fat
jam që të kam
thealtagthealtag
2021-04-12 12:34:35
Çdo pengesë na bën
edhe më të fortë
Jo, s'du asgjë
më shumë nga kjo botë
thealtagthealtag
2021-04-12 12:34:35
Të jem me ty
Shpirti plot
Zemra plot!

thealtagthealtag
2021-04-12 12:34:35
Jam para teje sot
Me zemër në dorë
Sytë i kam me lotë
thealtagthealtag
2021-04-12 12:34:35
Edhe kohen pas me e kthy
Jo,asgje s'kisha ndryshu
M'thuj ca mundet
neve me na thy?
thealtagthealtag
2021-04-12 12:34:35
Çdo sakrificë
që në jetë e bëj
Mendoj për ty
dhe kryeveprën tonë
thealtagthealtag
2021-04-12 12:34:35
Une ty ta fal dhe jeten
ma shkrive zemren
ma ke marre per vete
thealtagthealtag
2021-04-12 12:34:35
E kur jeta na rrzon poshtë
Me ty majën du me e mbrri
thealtagthealtag
2021-04-12 12:34:35
Puthja jote m'çon
në tjetër planet
thealtagthealtag
2021-04-12 12:34:35
Dashnia jonë nuk
merr fund asnjeherë
thealtagthealtag
2021-04-12 12:34:35
Cdo fjale qe ma ke thon
Shenj ma ke lon
Ke lon,ma ke lan
Edhe rete na ka nxan
Amo prap ti ma ke thon
thealtagthealtag
2021-04-12 12:34:35
Pa ty, pa ty, jo, jo
Nuk ka shije as deti
Jemi, ne jemi
Jemi kombinimi
Më perfekti
thealtagthealtag
2021-04-12 12:34:35
Jemi aty
ku na sheh
veç dielli
edhe hëna
{{ page + 1 }}/{{ pages }}