>
THENIESHQIP
thealtagthealtag
2020-12-10 11:19:38
Si të jem mirë?
Kur ti po shkon
Pa dashuri
Kjo zemër s'rron
thealtagthealtag
2020-12-09 13:06:50
Sa të perëndojë dhe hëna
Me ty po du me u nis
thealtagthealtag
2020-08-22 07:39:33
Po don me m'pas en tu cama
Duket pak si panorama
Policinë e ke ti nga mbrapa
Je do djal i keq, i ke bo tana
thealtagthealtag
2020-07-15 07:26:33
E din që ke faje
Ti je shku
Edhe nuk e di ka je
E di që don ti me dale
Krejt ti dho
Veç me t'pas ty amante
thealtagthealtag
2020-07-13 14:36:44
Nuk don me m'pa ti me tjetërkon
Ata s'e dinë unë e jotja jam
Ti po lun edhe pse po m'don
I just wanna be your number one
thealtagthealtag
2020-06-30 15:54:43
E di që ti e ke t'vështirë
me ni pak mall
Tash po kërkoj motivin
me u ni e gjallë
thealtagthealtag
2020-05-10 09:26:12
Nga qielli po afrohet
befas një shtrëngatë
E jam frigu me shku
sonte vetëm në shtrat
thealtagthealtag
2020-04-21 18:13:45
Ma more zemrën
Veç me 1 fjalë
Për natë te parë
krejt, krejt po ti fal
thealtagthealtag
2020-04-09 06:29:22
Nuk nguroj më shumë
të të dua ty
Për çdo ditë
e për çdo ditë
çdo sekondë më shumë
thealtagthealtag
2020-04-05 18:38:34
Nuk e di, nuk e di
Të t'besoj unë
E kam të vështirë
E si t'ja bëj nuk e di
thealtagthealtag
2020-02-01 09:15:50
Ti je buzëqeshja
e ditës për mua
Je mëngjesi im
thealtagthealtag
2019-11-19 12:53:29
Ma ke myll
Ma ke, ma ke
myll ti zemrën
Ma ke mbyll
Po unë du
me t'hy aty
thealtagthealtag
2019-11-09 18:43:16
Je i jemi, po ta them
Je t'aime! Je t'aime!
thealtagthealtag
2019-11-02 07:46:23
Tash po kërkoj motivin
me u ni e gjallë
Ça ki? Ça ki? A bon
me dit ku je kët natë?
E jam friguar vetëm
me shku në shtrat
thealtagthealtag
2019-10-30 13:34:23
Je t'aime
Tous les jours
Je t'aime, Je t'aime
thealtagthealtag
2019-10-29 17:57:42
Ma ke ndal frymarrjen
E ke vra ti zemrën time
Kush po lun me buzt e tuja
E t'ka bo ty fije fije
thealtagthealtag
2019-04-29 08:58:00
Ëndrra tretet dhe zemra meket
Kujtimi yt dhe shpirtin ma zgjon
Të t'gjej nis edhe qiellin gris
Kur e ndjen se dikush të do
thealtagthealtag
2019-04-29 08:49:25
Më bën të ndiej mornica
që shkojnë e vijnë si flutrat
thealtagthealtag
2019-03-24 13:08:15
Më e bukur ti bëhesh
Kur për mua buzëqesh
thealtagthealtag
2019-03-17 08:13:38
Ti je më e bukur se gjithë notat
Se gjithë notat e kësaj kënge
Më e bukur se gënjeshtra e 1 ëndrre
{{ page + 1 }}/{{ pages }}