>
THENIESHQIP
thealtagthealtag
2021-04-12 12:34:35
Ish pasditja e fundit
e një viti në ikje.
Ora e Vlorës përudhte
shkëmbime vështrimesh
të dridhshme.
thealtagthealtag
2021-04-12 12:34:35
Pa pikë pezmi vdes qysh nesër
Po fundja fatit pse t'ia prish
Pushtoma shpirtin verë e vjetër
Më lidh me pranga perëndish
thealtagthealtag
2020-01-10 10:50:40
Te zgjatesh doren
e te keputesh mollen
te hedhesh kemben
e te perçikesh henen
te nisesh
e te perkryesh yllin
thealtagthealtag
2020-01-10 08:58:08
O zemra ime, o vetmi,
Te pime sonte, gjithsesi.
Nje mall, nje dhembje dhemb atje
Ku jemi dhe nuk jemi ne.
Pas muresh koke me koke kurthojne
Harrimin e harrimit tone.
thealtagthealtag
2018-09-07 09:20:13
A thua je i tëri i humbur?
Shikomë në sy!
Kisha menduar të shkruaja dikur
një këngë triumfi për ty…
{{ page + 1 }}/{{ pages }}