>
THENIESHQIP
Thënie Për Ëndrrat
thealtagthealtag
2023-07-14 12:21:40
Edhe endrrat kushtojne, lypin kohe dhe perkushtim, qe nga momenti qe i thur deri tek shpalosja me guxim.
thealtagthealtag
2022-09-22 19:58:34
Pres sukses, prandaj po i bëj vendin gati.
thealtagthealtag
2022-05-18 07:19:57
Realisti endrren realizon, idealisti endrren vazhdon te endrron.
thealtagthealtag
2022-05-18 07:18:15
ENDRRA E PAREALIZUAR MBETET “MOLLE“ E PA KAFSHUAR.
thealtagthealtag
2022-03-31 14:17:14
Tashmë jam në bregun tënd mbushur me smeralde, o ajri im i dehur me erërat  e kohës tonë. Qiellin e hirtë ta trembim, ta mbushim me zjarre. Ca ëndrra të thurim, por një ëndërr e vetme na zgjon.
thealtagthealtag
2022-02-16 23:30:36
Është më mirë të jetosh në botën e ëndërrave, se sa të mos kesh të tilla.
thealtagthealtag
2022-02-14 22:55:02
E bukur është ajo zemër, e cila jeton me shpresë se çdo gjë do të bëhet mirë!
thealtagthealtag
2021-11-20 20:29:36
Kur dikush thotë që nuk mund ta bësh, bëje atë dy herë. Bëji të heshtin ata që nuk besuan kurrë tek ti. Puno shumë për ëndërrat e tua!
thealtagthealtag
2021-10-23 15:52:28
Sa do qoftë një ëndërr e tmerrshme, ka një përfundim të lumtur, kur vërejmë se ajo që përjetuam nuk ishte e vërtetë!
thealtagthealtag
2021-09-29 09:21:09
Njerzit e mirë enderrojn për një botë t'mirë për t'gjith, të kqinjët enderrojn gjithë boten vetëm për veten!
thealtagthealtag
2021-05-12 09:55:28
Mos e robëroni mendjen duke e mbjtur në kuti, lëreni të lirë si një yll në Gjithësi!
thealtagthealtag
2021-02-08 14:34:41
Ai që çdo ditë ka një dëshirë tjetër, asnjëherë nuk arrin të plotësojë dëshirën e tij.
thealtagthealtag
2021-02-08 14:34:41
Tundimi i vazhdueshëm i jetës është ngatërrimi i ëndrres me realitetin.
thealtagthealtag
2021-02-08 14:34:41
Të mos kemi turp të themi atë që s'kemi turp të ëndërrojmë.
thealtagthealtag
2021-02-08 14:34:41
Për të patur një lëndinë, mjaftojnë një tërfil, një bletë dhe një ëndërr. E nëse tërfili dhe bleta nuk janë, mjafton edhe vetëm ëndrra.
thealtagthealtag
2021-02-08 14:34:41
Nuk ka asgjë të jashtëzakonshme, për ata që ëndërrojnë.
thealtagthealtag
2021-02-08 14:34:41
Njeriu nuk mund të reshtë së ëndërruari, sepse ëndrra është ushqimi i shpirtit.
thealtagthealtag
2021-02-08 14:34:41
Një pjesë të mirë të ëndrrave tona i jetojmë me intensitet më të madh sesa pjesën e ekzistencës zgjuar.
thealtagthealtag
2021-02-08 14:34:41
Në dashuri nuk ka vend për dyshimin, por vetëm për qartësinë e lajthitur se zemra jonë nuk do të reshtë kurrë së ëndërruari.
thealtagthealtag
2021-02-08 14:34:41
Mendimet e mira nuk vlejnë më shumë se ëndrrat e mira, veç nëse i realizojmë.
{{ page + 1 }}/{{ pages }}